Wolfraam

Wolfraam nog vrij nieuwe metaal voor ringen, maar het heeft redelijke populariteit gewonnen in de afgelopen jaren.

Wolfraam ringen zijn ideaal voor de mannen. Ze kunnen de gedragen worden tijdens het werken zonder de angst te hebben voor beschadigingen of krassen. Vroeger waren alleen eenvoudige klassieke stijlen beschikbaar. Door de toenemende vraag werden dan meer stijlen geproduceerd in wolfraam.

Men ging laser gegraveerde ringen maken van wolfraam. De ringen komen in eindeloze stijlen en mogelijkheden. Veel mensen kiezen zelf hun eigen gravures op de ringen en zo brengen hun eigen smaak op de ringen. Deze ringen kunnen speciale zinnen, symbolen, patronen of logos.
Gekleurde wolfraam ringen bestaan uit een combinatie van zwart, geel en witte lijnen kleuren. De kleur van de wolfraam verandert niet daarom worden deze kleurig lagen op de metal aangebracht. De kleuren kunnen in alle afwerking gebracht worden zoals mat of gepolijst.

Gesneden wolfraam is nog vrij nieuw stijl voor de juwelen markt. En je ka deze niet overal terugvinden. Het lijkt op de stijl van laser gravure. Echter gaat men de ringen meer diepere in snijden. Hierbij ontstaan er beperkingen qua uitbereiden naar vele stijlen.

Zoek goed uit naar welke stijl je wenst voor je geliefde man een ring schenken in wolfraam stijl. De aanbod is niet overvloedig dus je zal genoeg stijlen vinden bij een gespecialiseerde aanbieders van deze type metalen ringen.

wolf 1 wolf 2 wolf 3

Archives

Categories